1. Biler aku tgk blog sial "Berita Muslim Sahih" ..indonesia nyerr blogger dah cukup melampau... Aku terkejut pasal pedophilia...

2. Pedophilia nih sejenis gangguan psikologi di mana individu dewasa tertarik secara seksual kepada kanak-kanak yang belum baligh. Orang yang mempunyai pedofilia melakukan seks dengan kanak-kanak atau menggunakan kanak-kanak untuk seks. Ini juga boleh dipanggil penderaan seks kanak-kanak. Sesetengah orang mempunyai perasaan pedofilia tetapi tidak melakukan seks atau mendera kanak-kanak secara seksual.

Pedophile bazaar in Gaza: Hamas-organized
pedophile mass-wedding, in which some 450
Muslim pedophiles, aged 25-30, took child-
wives, aged below 10. 

3. Masalahnye skunk nih.. diorang ckp Islam galakkan pedophlia... 450 Muslim pedophiles... Aku try find out..... diorang ckp bende nih sunnah nabi.... siap wat karikatur lg tuh.... lengkap dengan hadith lg..berasap aku tgk beb... try tgk blog kafir laknat .. namer blog sex & sexuality in islam

Baby Aisha sitting on the lap of Prophet

4.   Ish... suke ati diorang jerr nak lukis aper pun... xder kerr kene tindakan undang2... kiterr tgk jer.. pastuh maki hamun.. samer lerr macam aku...kene do something bhai.... kurang ajar giler nih...

5  Aku try lagi find out pasal gambo muslim pedophiles kat atas tuh... Aku tak puas ati btol ler.... Pasal bende tak logik akal.. takkan lerr ramai mcm tuh siap ader organizer lg tuh... takder otak ker bang....

6. Last sekali aku dpt juga.. budak2 perempuan tuh sebenarnye ESCORT PENGANTIN jer.... bukan jadi pengantin... geng2 kafir nih yg nak putar belitkn keadaan.... Kiter yg bodoh ni pun percaya simpel jer...Aku check dalam wikipedia... xder pun social issue nih... kalau tak musti dah kecoh....

7. Wokey.. adios.... ader lg menarik ler bro.... sex manusia yg pelik2.... tunggu er....

Share

0 comments:

Post a Comment

Tauke

My photo
alor star, kedah, Malaysia
Hisham Halim a.k.a pkk hisham, merupakan salah seorang final year military student, bujang men, part time triathlate @ ironman. Sentiasa Happy Go Lucky. Berpegang teguh kepada prinsip "kita buat dia".

Time

increase traffic

Apa Nak Kata

BuZz Me

Visitor

Senarai Blog

.