1.  Seorang nenek yang bernama Zhang Ruifang di China telah dikategorikan sebagai Unicorn Woman. Malang ataupun kelebihan?


2. Dalam usianya yang telah mencapai 100 tahun, nenek ini mulai mengalami pertumbuhan tanduk dikepalanya,  mulai tumbuh pada tahun lalu dan hingga kini tanduk tersebut sudah tumbuh mencapai panjang 6 cm. 

3. Nenek ini menolak tawaran dari pelbagai pihak yang menawarkan pembedahan pembuangan tanduk secara percuma. Tanduk ini terdiri dari sturktur yang hampir menyamai kuku akan terus membesar dan terus membesar.
4. Namun, Zhang Ruifang bukanlah merupakan kes pertama seperti ini. Sebelum ini , turut dikongsi bersama Ma Zhong Nan,93. Pada tahun 1930, Zhong Nan telah disiarkan secara ekslusif dalam rancangan Ripleys Believe It Or Not.


http://yepiye.wordpress.com/2010/03/10/foto-inilah-manusia-bertanduk-dari-china/ http://www.aolnews.com/weird-news/article/chinese-grandmother-zhang-ruifang-has-one-horn-growing-another/19431493
 
Share

0 comments:

Post a Comment

Tauke

My photo
alor star, kedah, Malaysia
Hisham Halim a.k.a pkk hisham, merupakan salah seorang final year military student, bujang men, part time triathlate @ ironman. Sentiasa Happy Go Lucky. Berpegang teguh kepada prinsip "kita buat dia".

Time

increase traffic

Apa Nak Kata

BuZz Me

Visitor

Senarai Blog

.